Projekter
Team og afslut projekt
Teamet bestemmer, hvem der kan redigere projektet.
Team
Under fanen Team tilføjer du medarbejdere og vælger deres rolle på projektet. Rollen kan skiftes direkte i listen. Admin, projektets team og den, der oprettede projektet, kan redigere – andre i virksomheden kan se projektet.
Afslut projekt
Under Indstillinger trykker du »Afslut projekt«. Afsluttede projekter skjules som standard, men kan genåbnes.
Relaterede artikler
Fandt du ikke svaret? Skriv til kontakt@projekt360.dk.